” Samen kiezen voor slimme, nieuwe mobiliteitsoplossingen.”

Op zaterdag 21 april stuurden Fietsen Mintjens en BMW Jorssen Noord een belangrijk signaal de
wereld in. “Als we niet langer willen klagen over de files, onze eigen gezondheid of de toekomst van
ons klimaat, moeten we zelf actie ondernemen”, klonk het. En zo geschiedde.

Een tweetal weken geleden opende de nieuwe showroom van BMW Jorssen Schoten onder de naam Jorssen Noord. Deze is indrukwekkend en straalt klasse uit, maar dat is nog niet alles. Wat Jorssen Noord echt bijzonder maakt, is dat er een shop-in-shop is van Fietsen Mintjens. Er worden voornamelijk elektrische prestigemodellen zoals Koga, Scott, Gazelle en e-bike Das Original in tentoongesteld. Daarmee zetten ze in op de mobiliteit van de toekomst en hopen ze dat bedrijfsleiders ook de mogelijkheid in acht nemen om voortaan fietsen te integreren in hun bedrijf.

“Wij droomden al langer van een uitbreiding op de B2B-markt”

“Wij droomden al langer van een uitbreiding op de B2B-markt”, vertelt Benny Mintjens, zaakvoerder van Fietsen Mintjens. “Nadat we enkele jaren op rij nieuwe filialen openden gericht op de consument, richten we nu ook onze pijlen meer op bedrijven.”

VELE FILES

Het is nog steeds de bedoeling van Benny om heel Vlaanderen aan het fietsen te krijgen. Hij wil dat fietsen een mindset wordt. “Wat we tegenwoordig doen, is zomaar in de auto stappen zonder daarbij na te denken. We beseffen vaak niet meer dat we langer onderweg zijn door de vele files, dat het slechter voor ons milieu is en dat de fiets nemen onze conditie en gezondheid enorm ten goede komt. Als de afstand het toelaat zou de fiets nemen altijd voorrang moeten krijgen op de wagen”, meent hij.

Fietsen Mintjens hoek Jorssen Schoten

 

De shop-in-shop van Fietsen Mintjens bij Jorssen Noord moet een plek worden waar je als bedrijf een fietsplan op maat kan laten opstellen, maar waar je ook als consument of passant een fiets kunt kopen. En net zoals Fietsen Mintjens al jaren infomomenten aan particulieren geeft over de voordelen en de technische kant van de e-bike, gaan ze dat nu ook doen voor de B2B-markt. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich via de gloednieuwe website www.slimnaarmijnwerk.be inschrijven. “We geven ook presentaties in bedrijven zelf om zowel werknemer als werkgever te overtuigen van de vele voordelen van de fiets als hoofdvervoermiddel”, klinkt het.

Fietsen Mintjens bij BMW Jorssen Noord is gelegen in de Kapelsesteenweg 1-3, 2170 Merksem.

 

INFOMOMENTEN

Ben je benieuwd naar dit alles? Wil je graag een infomoment bijwonen? Er worden zowel presentaties voor de gewone particulier als voor de werkgever gegeven. Op 8 mei gaat de eerstvolgende sessie voor particulieren door. De rest van de data staan op www.slimnaarmijnwerk.be of op www.fietsenmintjens.be. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Fietsen Mintjens komt tegemoet aan de noden van de hedendaagse verkeersproblematiek. Met de E-bike zetten ze vol in op de toekomst. Door zich nu ook op de B2B markt te richten willen ze bedrijven warm maken om

te kiezen voor nieuwe mobiliteitsoplossingen. Met de fiets naar het werk gaan, brengt immers tal van voordelen met zich mee:

Tijdsbesparend: Werknemers staan niet meer in de file en komen op tijd op hun werk.

Klimaat: Fietsen is beter voor het milieu.

Gezondheid: Het is bewezen dat sport je creatiever maakt en dat je minder last hebt van stress. Gezondere medewerkers betekent minder ziekteverzuim.

Financieel: Een fiets integreren in je bedrijf is zowel voor werkgever als voor werknemer fiscaal aantrekkelijk.
Kijk ook eens op de website www.slimnaarmijnwerk.be of www.linkedin.com/company/fietsen-mintjens.

Get in touch

Wij komen graag langs bij jouw bedrijf voor een verdere toelichting

Boek een afspraak
Of, stuur ons een bericht

Welkom in ons B2B verkooppunt in Merksem